Body Correction tilbyder

Workshop

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Se anmeldelser her:

Workshop

Unikke ydelser som alle har til formål at reducere smerter og stress

Fysisk Workshops

Eksklusiv 5 timers workshop med Kenneth Collins med fokus på forbindelsen mellem din hjerne og din krop. Det primære formål med workshoppen er at lære, hvordan din hjerne virker, og give dig redskaber til at minimere både psykisk og fysisk stress.

Alt handler om balance og på workshoppen lærer du at genskabe balancen mellem hjerne og krop – for lige netop dette er så vigtigt for at få en hverdag og et liv til at fungere.

Derudover vil vi fokusere på at ændre gamle, negative tanke- og handlemønstre og udskifte dem med nye mønstre der påvirker din krop og dit sind i en positiv retning.

Kenneth Collins har udviklet og arbejdet med Body Correction-metoden i over 20 år og er velkendt i både erhvervslivet, blandt elitesportsfolk og i musikbranchen både blandt sangere og musikere.

Nu har du en unik mulighed for at få alt hans vigtigste viden samlet i en workshop – og håndgribelige og simple redskaber du kan bruge i hverdagen.

Du skal være indstillet på at arbejde med din bevidsthed og aktivt gøre noget andet end du plejer.

“Jeg må være villig til at opgive hvad jeg er, for at blive hvad jeg ønsker at være” – Albert Einstein

Workshoppen henvender sig til dig, der oplever daglige smerter, ubehag, bekymringer, angst og stress, og gerne vil have effektive redskaber til at reducere symptomerne eller kommer dem til livs.

Udbytte:

– Ny viden gennem en anderledes og effektiv tilgang til smerter

– Konkrete redskaber i form af øvelser og forståelse af smertehåndtering

– Adgang til 4 ugers online forløb, hvor jeg guider dig gennem forløbet. (værdi 995.-)

Workshoppen har en varighed af ca. 5 timer.

Pris 2495,- inkl. kaffe/te

Begrænsede pladser, lille hold med ca. 10 deltager

Online Workshops

Jeg guider dig gennem 4 ugers online smertehåndtering

Oplever du smerter og føler du, at du er begrænset af dine smerter og er de med til at nedsætte din livskvalitet, så se med her.

Filosofien bag Body Correction er, at du får redskaber at afhjælpe egne smerter. Med en kombination af at arbejde med både det fysiske og det mentale, kan du ved egen hjælp reducere eller afhjælpe dine smerter.

Jeg har ud fra mine 20+ års erfaring sammensat et 4 ugers forløb, som jeg guider dig igennem. Meningen med de 4 uger er, at du får opbygget nye, gode vaner, som du skal bygge ind i din hverdag, så det bliver en integreret del af dine bevægelser og dit mindset fremadrettet.