Le Mans

Tom Kristensen Le Mans

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Tom Kristensen “Mr. Le Mans”

Smerter

Jeg har kendt og benyttet Kenneth Douglas Collins siden 2007.

Kenneth har været en stor del af de sidste år af min aktive karriere.

I samarbejdet med mit team, Audi, har Kenneth sørget for at holde mig skarp til de store fysiske udfordringer. Bl.a. har jeg haft Kenneth med på Le Mans og rundt omkring i Europa – andre gange mødes vi til en behandling og gerne en hård core-session i det jyske. Det har holdt mig skarp og skadesfri længe – og jeg bruger stadig Kenneth efter karrierestop.

Efter et voldsomt uheld i 2007 på racerbanen Hockenheim hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid. Det betød enormt meget for mig.

Med Kenneths rolige, kompetente og varme person har vi udviklet et godt venskab, og jeg kan give de varmeste anbefalinger.

Med Venlig Hilsen / Racing Regards
Tom Kristensen