Fra smerte til liv – 20 års erfaring

Når hjerne og krop arbejder sammen, reducerer du samtidig stress og smerter

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

TV-indslag

TV-INDSLAG “DE KENDTES BEHANDLER: SÅDAN FJERNER DU SMERTER”

Vi har været på festival, og her mødte vi en TV2-reporter med rygproblemer. Se hvordan Body Correction arbejder i denne video.

Artikel

“LÆR KROPPENS SPROG”
I 2006 blev Body Correction interviewet til magasinet

Her fortalte vi bl.a., at kroppen har sit eget kommunikationssystem, og hvordan et forbedret arbejdsmiljø kan give færre sygedage.

København

ARTIKEL “KUNSTEN AT KOMMUNIKERE MED KROPPEN”

Body Correction har to gange ugentligt været i hallen hos SK Aarhus med det formål at forebygge og behandle skader på ligaholdet.

Vi bragte klubben en artikel, der beskriver Kenneth Collins arbejde for SK Aarhus, og den forskel han har gjort for ligakvinderne.

Go Morgen Danmark

Go Morgen Danmark, sammen med Medina og fortæller om hendes forløb, fra smerter og en krop i alarm til et godt sted i livet med ro, overskud, nærvær og balance.

Body Correction online medlemsklub

Workshop til Smertehåndtering med Body Correction.

Eksklusiv 5 timers workshop med Kenneth Collins med fokus på forbindelsen mellem din hjerne og din krop. Det primære formål med workshoppen er at lære, hvordan din hjerne virker, og give dig redskaber til at minimere både psykisk og fysisk stress.
Alt handler om balance og på workshoppen lærer du at genskabe balancen mellem hjerne og krop – for lige netop dette er så vigtigt for at få en hverdag og et liv til at fungere.

Derudover vil vi fokusere på at ændre gamle, negative tanke- og handlemønstre og udskifte dem med nye mønstre der påvirker din krop og dit sind i en positiv retning.

Kenneth Collins har udviklet og arbejdet med Body Correction-metoden i over 20 år og er velkendt i både erhvervslivet, blandt elitesportsfolk og i musikbranchen både blandt sangere og musikere.

Nu har du en unik mulighed for at få alt hans vigtigste viden samlet i en workshop – og håndgribelige og simple redskaber du kan bruge i hverdagen.

Du skal være indstillet på at arbejde med din bevidsthed og aktivt gøre noget andet end du plejer.

“Jeg må være villig til at opgive hvad jeg er, for at blive hvad jeg ønsker at være” – Albert Einstein

Workshoppen henvender sig til dig, der oplever daglige smerter, ubehag, bekymringer, angst og stress, og gerne vil have effektive redskaber til at reducere symptomerne eller kommer dem til livs.

Udbytte:
– Ny viden gennem en anderledes og effektiv tilgang til smerter

– Konkrete redskaber i form af øvelser og forståelse af smertehåndtering

– Adgang til 4 ugers online forløb, hvor jeg guider dig gennem forløbet. (værdi 1995.-)

Workshoppen har en varighed af ca. 5 timer.

Dato: 23 marts 2024 fra 10.00-15.00
Sted: Risskov, Vestre Strandalle 168, 1, 8240 Risskov

Dato 06 april 2024 fra 10.00-15.00
Sted: København K, Bredgade 33a, 1260 København k, (hos Drivkraft)

Pris 2495,- inkl. kaffe/te
Begrænsede pladser, lille hold med ca. 10 deltager

Workshop: Jeg guider dig gennem 4 ugers online smertehåndtering

Oplever du smerter og føler du, at du er begrænset af dine smerter og er de med til at nedsætte din livskvalitet, så se med her.

Filosofien bag Body Correction er, at du får redskaber at afhjælpe egne smerter. Med en kombination af at arbejde med både det fysiske og det mentale, kan du ved egen hjælp reducere eller afhjælpe dine smerter.

Jeg har ud fra mine 20+ års erfaring sammensat et 4 ugers forløb, som jeg guider dig igennem. Meningen med de 4 uger er, at du får opbygget nye, gode vaner, som du skal bygge ind i din hverdag, så det bliver en integreret del af dine bevægelser og dit mindset fremadrettet.

God fornøjelse
Body Correction, Kenneth