Fra smerte til liv – mere end 20 års erfaring

Smertebehandling og coaching

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Skræddersyet coaching, behandling og forebyggelse

Driller kroppen? Vil den ikke det, du vil – har du smerter eller er du stresset? Så kan Body Correction måske hjælpe dig – sådan som det dagligt hjælper rigtig mange mennesker.

Jeg tager udgangspunkt i hele kroppen og demonstrerer sammenhængen mellem kroppens signaler fra hjernen og de sensoriske nerver i muskelsenerne. Det er baseret på input fra en lang række gennemprøvede teorier udviklet af professionelle læger og behandlere og jeg har udviklet det til et egentligt behandlingssystem, som jeg med Body Correction har beskæftiget mig med i mere end 20 år.

Smertelindring og fornyet mobilitet opnås med kun få behandlinger, og vitale, men enkle, bevægelsesøvelser holder efterfølgende problemerne på afstand.

Jeg benyttes af en lang række high performance personer fra eksempelvis elitesportsverdenen og musikbranchen.

Teorien bag Body Correction

Teorien

Smerter er information til dig fra hjernen om, at du skal være opmærksom på noget. Det kan være pludselige smerter, eller at hjernen har dårlig erfaring med det, du skal til at gøre. Det er hjernens måde at kommunikere til os på – og vi skal lære at lytte til signalerne og agere derefter.

Hos Body Correction coaches du i og behandles ud fra teorien om Proprioceptive sensorer. Det er selve kommunikationen, der foregår mellem hjernen og kroppen. Forenklet fortalt bunder teorien i, at der sendes mellem 15 og 20 millioner informationer fra kroppen til hjernen per sekund. Hjernen opfanger signalerne og vurderer dem. Hvis det er faresignaler, vil hjernen aktivere musklerne ved at spænde dem. Hvis det er positive signaler, vil hjernen ikke overaktivere musklerne, men lade dem forblive i deres korrekte spænding. Der sker altså ikke noget i kroppen uden hjernen er med i beslutningen.

På denne måde træner vi altid ud fra din specifikke situation og lytter til de signaler, som du modtager fra din krop. Det omsætter vi til sjove, skræddersyede øvelser og program. Derved opnår vi en optimal og effektiv træning for dig uden smerter.

Body Correction kan hjælpe indenfor flere forskellige områder, eksempelvis smerter, stress og til at forbedre dine præstationer inden for sport.

15-ÅRIGE JULIE ER ELITEDISKODANSER. HØR HENDES HISTORIE HER:

Session

Du instrueres i, hvordan du ved hjælp af Body Correction principperne bliver opmærksom på kroppens signaler, og hvordan du kan påvirke hjernen positivt og derved undgå unødvendige spændinger og smerter. Men selvfølgelig også, hvordan man behandler konkrete skader, når de er opstået.

For at sikre optimal forståelse og resultater består et forløb af minimum tre sessioner, netop for at opnå det bedste og mest effektive resultat for dig som klient og den bedste forståelse af din fremtidige brug af Body Correction. Mange kommer dog regelmæssigt for forebyggelsen og velværets skyld. Det betaler sig!

NANNA OPLEVEDE STÆRKE SMERTER, SPÆNDINGER OG SVIMMELHED. HØR HENDES HISTORIE HER:

Gratis forebyggende øvelser

Ønsker du at reducere og/eller forebygge smerter og vedligeholde din krop, kan du prøve min online videoguide med øvelser, som du kan lave dagligt. Videoerne er inddelt i tre forskellige niveauer, så alle kan være med.

SE MINE FOREBYGGENDE STYRKEØVELSER: