Arrangementer og Foredrag

Foredrag

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Ønsker du at booke et foredrag i din virksomhed eller forening?

Jeg kan skræddersy et foredrag så det passer til det du/I ønsker at have fokus på.

Primært vil mit foredrag dog indeholde viden om hvordan hjerne og krop taler sammen – og hvordan vi med simple bevægelser og det rigtige mind-set kan øge vores trivsel og mindske smerter i hverdagen. Derudover kommer jeg med løsninger og værktøjer til at optimere den generelle fysiske og mentale tilstand i kroppen.

Jeg vil også komme ind på, hvordan daglig stress påvirker din krop og hjerne, samt hvad vi kan gøre for at undgå stress i hverdagen.

Jeg er en efterspurgt foredragsholder i både virksomheder, foreninger og netværk. Jeg har altid min briks med – og vil under foredraget demonstrere og underbygge teorien bag Body Correction på enkelte deltagere.

Jeg krydrer min faglige viden med anekdoter fra mange år med kendte og ukendte på briksen i ind- og udland. Se eventuelt referencer fra blandt andet Carlsberg.

kontakt mig på info@bodycorrection.dk eller book jeres næste foredrag om stresshåndtering her

pris 20.000 plus moms.

I får 1,5 times foredrag samt bliver instrueret i simple og effektive redskaber til en bedre kultur på jobbet, mere glæde, tryghed og tillid på jobbet giver øget effektivitet og kan mærkes direkte på bundlinjen.

Referencer

Kvadrat A/S

Kvadrat A/S er en virksomhed i konstant vækst, og det stiller store krav til vore medarbejdere på daglig basis. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er rustet til denne travle hverdag både fysisk og mentalt.

Kenneth Collins har på kort tid gjort en forskel for mange af vore medarbejdere. Både hans behandlinger, der kan afhjælpe fysisk smerte, men også hans coaching og viden om, hvordan krop og hjerne skal samarbejde for at fungere optimalt, har haft stor betydning.

Set ud fra Kvadrats synspunkt, har mødet med Kenneth Collins og Body Correction principperne ikke været en udgift, men derimod en investering i vore medarbejderes sundhed og trivsel.

Vi glæder os til vort fortsatte samarbejde
– Christina Gandrup, på vegne af Kvadrats sundhedsteam

Carlsberg

At Carlsberg we have major focus on the wellbeing of our employees. Since the outbreak of Covid19 and the subsequent closure of society, this has been a challenge, as many of our employees have been put in new setup working exclusively from home.

One of the issues pinpointed by our employees was the lack of physical wellbeing due to long hours in front of a laptop.

We therefor decided to look for virtual options to provide an option for physical training. When we entered a cooperation with Kenneth and Body correction we found a perfect match. At
Carlsberg, Kenneth host two short workout sessions per week providing our employees with possibility to get a workout, but also giving them tools tips and tricks to maintain their physical wellbeing. Kenneth host the sessions in a manor that provides a pleasant space for everyone to participate.

Furthermore Kenneth’s in depth understanding of the connection between body and mind has been an eye opener for many.

It is no secret that we were a little hesitant with the concept of virtual training sessions. Kenneth has certainly shown us and our employees the full value of virtual training.

Jesper Mortensen
Head of People Development at Carlsberg
Denmark

Jyske Bank

Vi har haft Kenneth Collins fra Body Correction forbi Jyske Bank i Silkeborg, hvor han på en overbevisende måde formidlede sin viden indenfor stress og

smertehåndtering for 60 af mine kollegaer, som hver og en fik en fantastisk
oplevelse og indsigt i teorien bag Body Correction og kendskab til effektive
hjemmeøvelser mod smerter og stresshåndtering. Det var en stor succes, og jeg
er sikker på, at vi ved brug af de simple og effektive redskaber, kan mindske
sygefraværet samt få et bedre arbejdsmiljø i vores afdeling.

Jeg ved, at flere efterfølgende bruger øvelserne på kontoret og udover det hjælper medarbejderne fysisk og mentalt, giver det et fælleskab i afdeling, hvor vi kan
hjælpe hinanden til at huske på de gode bevægelser og det positive mindset.”

Et foredrag med et budskab alle virksomheder vil have fordel af.

KarstenDahl
Økonomidirektør Jyske Bank

Børnehuset Søhøjen

Som pædagogisk leder i en daginstitution med 25 ansatte – og som led i at fastholde og højne trivslen, havde jeg inviteret Kenneth til et personalemøde.

Kenneth introducerede blandt andet til øvelser som medarbejderne selv kunne lave, for at forbedre fysisk og mentale trivsel. Undervejs demonstrerede Kenneth øvelserne ved, at medarbejderne personligt mærkede effekten på “egen krop”. Til slut udførte vi i fællesskab øvelserne med kyndig hjælp.

Den samlede personalegruppe var meget begejstrede for oplægget, og flere sagde at lige præcis den vinkel som Kenneths oplæg havde, var super relevant og brugbart. Dels fordi øvelserne er forholdsvis simple og hurtige at udføre. Efterfølgende er der fuld gang i brug af øvelserne både privat, men også på arbejdspladsen. Et ekstra plus har været at Kenneth har sendt os øvelserne på video.

Generelt et suverænt oplæg som vil blive husket!

Jeg kan kun opfordre til at invitere Kenneth ind på arbejdspladserne – en kærkommen gave til den enkelte medarbejder og trivslen generelt!

Marianne Brøndum Svenningsen,
pædagogisk leder Børnehuset Søhøjen