Foredrag

Arrangementer

Går I med tanker om at afholde et gå-hjem møde i virksomheden? Måske et arrangement i foreningen? Eller skal netværket inspireres til bedre livskvalitet og en dagligdag fri for smerter?

Jeg er en efterspurgt foredragsholder i både virksomheder, foreninger og netværk. Med briks og skelet og en hånd fra en frivillig anskueliggør jeg, hvordan enkle justeringer og ganske simple bevægelser kan ændre hele vores fysiske og mentale sundhed i en håndevending. Med en god blanding af humor og alvor giver jeg tilhørerne nogle helt konkrete værktøjer med sig hjem: Lige fra øvelser for den enkelte til en indsigt i, hvorfor kroppen driller – til muligheden for et meget bedre fysisk arbejdsmiljø.


Jeg krydrer min faglige viden med anekdoter fra mange år med kendte og ukendte på briksen i ind- og udland. Som stjernernes redningsmand på store festivaler eller under eksempelvis Le Mans.


Kontakt mig for booking eller yderligere information.

Reference
Kvadrat A/S er en virksomhed i konstant vækst, og det stiller store krav til vore medarbejdere på daglig basis.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er rustet til denne travle hverdag både fysisk og mentalt.

Kenneth Collins har på kort tid gjort en forskel for mange af vore medarbejdere. Både hans behandlinger, der kan afhjælpe fysisk smerte, men også hans coaching og viden om, hvordan krop og hjerne skal samarbejde for at fungere optimalt, har haft stor betydning.

Set ud fra Kvadrats synspunkt, har mødet med Kenneth Collins og Body Correction principperne ikke været en udgift, men derimod en investering i vore medarbejderes sundhed og trivsel.

Vi glæder os til vort fortsatte samarbejde
- Christina Gandrup, på vegne af Kvadrats sundhedsteam