Fra smerte til liv – mere end 20 års erfaring

Mindre stress og smerte

Få hjælp til smerter, angst eller stress.

Need help? Call Us

(010) 456 7890

Workshop: Jeg guider dig gennem 4 ugers online smertehåndtering

Oplever du smerter og føler du, at du er begrænset af dine smerter og er de med til at nedsætte din livskvalitet, så se med her.

Filosofien bag Body Correction er, at du får redskaber at afhjælpe egne smerter. Med en kombination af at arbejde med både det fysiske og det mentale, kan du ved egen hjælp reducere eller afhjælpe dine smerter.

Jeg har ud fra mine 20+ års erfaring sammensat et 4 ugers forløb, som jeg guider dig igennem. Meningen med de 4 uger er, at du får opbygget nye, gode vaner, som du skal bygge ind i din hverdag, så det bliver en integreret del af dine bevægelser og dit mindset fremadrettet.

God fornøjelse
Body Correction, Kenneth

FRA SMERTE TIL LIV

Body Correction Online medlemsklub

Body Correction tager udgangspunkt i hele kroppen og demonstrerer sammenhængen mellem kroppens signaler fra hjernen og de sensoriske nerver i muskelsenerne. Det er baseret på input fra en lang række gennemprøvede teorier udviklet af læger og professionelle behandlere og udviklet til et behandlingssystem Body Correction af Kenneth Douglas Collins, som har beskæftiget sig med smerter og stresshåndtering i mere end 20 år.

Siden er lavet som et tilbud til dig, der vil reducere/forebygge smerter og vedligeholde din krop.

Hjælper online øvelserne ikke, vil jeg altid anbefale, at du kontakter Body Correction for rådgivning.

Køb adgang til online afspændingsøvelser for 99,- i mdr.

Vigtigt: oplever du smerter når du udfører en øvelse, skal du ikke lave den, smerter er negative signaler og dem vil vi gerne undgå.