Om Kenneth Collins

Tilbage til livet - min personlige historie

“Jeg har på egen krop følt, hvad det vil sige at være i ubalance i kroppen. Jeg lyttede ikke til de mange signaler, som min hjerne forgæves forsøgte at give mig i form af smerter, hjertebanken, forhøjet blodtryk og meget mere. Det betød, at jeg oplevede, at kroppen sagde stop og mere eller mindre lagde mig helt ned.

Først da begyndte jeg at arbejde med min egen krop. Jeg undersøgte og fandt ud af, hvad alle disse signaler egentlig betød.

Herefter begyndte jeg at lytte til dem og bruge dem effektivt til at få et liv uden smerter, stress og for at skabe bedre resultater i mit liv.

På den baggrund udviklede jeg Body Correction, som jeg bruger til at hjælpe andre mennesker. Det er mit kald og min passion.”

– Kenneth Douglas Collins

Body Correction: Kroppen som værktøj

HJERNEN OG KROPPEN HÆNGER SAMMEN
Body Correction er teorien om, at hjernen og kroppen hænger sammen.

Behandler Kenneth Douglas Collins har siden år 2000 arbejdet med at behandle, træne og hjælpe mennesker tilbage til det gode liv fra smerter eller stress.

Med sit unikke koncept Body Correction har han tillige med optimeret præstationen hos professionelle sportsudøvere, musikere og en lang række kendte erhvervsfolk.

Uddannelse

Idrætsskadeterapeut, columnaterapeut, akupressur, kropsplejer og massør.

Kurser

Sygdomslære, psykologi og manipulation.