4-timers workshop

Ønsker du at have effektive redskaber til at reducere dine daglige smerter, eller er du interesseret i at forebygge, så du undgår smerter fremadrettet? Så er dette forløb noget for dig.

Afspil video

Stop smerterne i dag

4-timers workshop

Kom med på en 4-timers workshop i enten København eller Risskov, hvor jeg formidler mine 20 års erfaringer inden for smertehåndtering. Med både briks og hjælp fra deltagere anskueliggører jeg, hvordan simple bevægelser kan ændre vores fysiske og mentale sundhed4

4 ugers guidet onlineforløb i smertehåndtering

Via mit 4 ugers guidet onlineforløb i smertehåndtering, får du alle mine gode tips og råd til at reducere og forebygge smerter og vedligeholde din krop. Du får adgang til onlineforløbet til selve workshoppen. 

Tilmeld dig herunder

Ny viden gennem en anderledes og effektiv tilgang til smerter

Konkrete redskaber i form af øvelser og forståelse af smertehåndtering

4 ugers onlineforløb, hvor jeg guider dig gennem forløbet.

4 mdr. abonnement til min medlemsklub

Træning, når det passer dig

Bedre livskvalitet og en investering i resten af dit liv

Smertehåndtering

Du får redskaber til at håndtere dine smerter.

Forebygge smerter

Du får simple afspændingsøvelser til at forebygge smerter.

Bedre livskvalitet

Opnå balance mellem krop og sind med effektive redskaber

Om

Tilbage til livet - min personlige historie

“Jeg har på egen krop følt, hvad det vil sige at være i ubalance i kroppen. Jeg lyttede ikke til de mange signaler, som min hjerne forgæves forsøgte at give mig i form af smerter, hjertebanken, forhøjet blodtryk og meget mere. Det betød, at jeg oplevede, at kroppen sagde stop og mere eller mindre lagde mig helt ned.

Først da begyndte jeg at arbejde med min egen krop. Jeg undersøgte og fandt ud af, hvad alle disse signaler egentlig betød.

Herefter begyndte jeg at lytte til dem og bruge dem effektivt til at få et liv uden smerter, stress og for at skabe bedre resultater i mit liv.

På den baggrund udviklede jeg Body Correction, som jeg bruger til at hjælpe andre mennesker. Det er mit kald og min passion.”

Kenneth Douglas Collins

Hvad siger klienterne?

Efter et voldsomt uheld i 2007, hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid.

Tom Kristensen

Tidligere racerkører

Kenneth har decideret reddet flere turnéer for mig og mit band.

Poul Krebs

Musiker

En effektiv behandling, som jeg varmt kan anbefale.

Søren Rasted

Musiker