Tak for din tilmelding

Du modtager nu mine nyhedsbreve. Her er din gratis video.

Afspil video

Din hjerne er dit kontrolcenter, den kontrollerer musklerne og bestemmer om kroppen skal være i fight/flight (kæmp eller flygt) nærmere betegnet sker dette i det sympatiske nervesystem, som bliver aktiveret ved stress af kroppen, det kan være smerter eller anden form for stress.

Kroppen husker fra fortiden, og har du oplevet traumatiske episoder, vil det kunne blokere for dit nervesystem, så det låses i en form for stressreaktion, her er det ikke nok kun at arbejde med det fysiske, man skal have kontakt til kroppens og hjernes ubevidste dele.

På online workshop lærer du at arbejde med begge dele, og får en forklaring på de mekanismer der sker mellem sindet og det fysiske. Alt for at beskytte dig mod noget, din hjerne tror er farligt for dig.

Vi kan komme ud af denne stresstilstand ved rigtig bevægelse og positivt mindset, det er denne øvelse netop lavet til. Jeg anbefaler, at den laves dagligt, med ca. 2 timers interval.

Rigtig god fornøjelse.

Body Correction
Kenneth Collins

Jeg har selv været der

“Jeg har på egen krop følt, hvad det vil sige at være i ubalance i kroppen. Jeg lyttede ikke til de mange signaler, som min hjerne forgæves forsøgte at give mig i form af smerter, hjertebanken, forhøjet blodtryk og meget mere. Det betød, at jeg oplevede, at kroppen sagde stop og mere eller mindre lagde mig helt ned.

Først da begyndte jeg at arbejde med min egen krop. Jeg undersøgte og fandt ud af, hvad alle disse signaler egentlig betød.

Herefter begyndte jeg at lytte til dem og bruge dem effektivt til at få et liv uden smerter, stress og for at skabe bedre resultater i mit liv.

På den baggrund udviklede jeg Body Correction, som jeg bruger til at hjælpe andre mennesker. Det er mit kald og min passion.”

Kenneth Douglas Collins

Hvad siger klienterne?

Efter et voldsomt uheld i 2007, hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid.

Tom Kristensen

Tidligere racerkører

Kenneth har decideret reddet flere turnéer for mig og mit band.

Poul Krebs

Musiker

En effektiv behandling, som jeg varmt kan anbefale.

Søren Rasted

Musiker

Er smerte bootcamp noget for dig?

Smerter er et signal fra koppen om, at noget behøver din opmærksomhed.