Tom Kristensen - "Mr. Le Mans"

Tom Kristensen - "Mr. Le Mans"

Jeg har kendt og benyttet Kenneth Douglas Collins siden 2007.

Kenneth har været en stor del af de sidste år af min aktive karriere.

I samarbejdet med mit team, Audi, har Kenneth sørget for at holde mig skarp til de store fysiske udfordringer. Bl.a. har jeg haft Kenneth med på Le Mans og rundt omkring i europa - andre gange mødes vi til en behandling og gerne en hård core-session i det jyske. Det har holdt mig skarp og skadesfri længe - og jeg bruger stadig Kenneth efter karrierestop.

Efter et voldsomt uheld i 2007 på racerbanen Hockenheim hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid. Det betød enormt meget for mig.

Med Kenneths rolige, kompetente og varme person har vi udviklet et godt venskab, og jeg kan give de varmeste anbefalinger.

Med Venlig Hilsen / Racing Regards

Tom Kristensen

Poul Krebs - Musiker

Poul Krebs - Musiker

Body Correcton Og Kenneth Collins får min varmeste anbefalinger; jeg har nu gjort brug af behandling, fået personlig træning samt lavet simple hjemmeøvelser i de sidste 5 år, og har det super i min krop, ikke kun smertemæssigt, men på grund af Body Correction kan blive ved med at præstere på et højt niveau til alle mine koncerter.

Kenneth har decideret reddet flere turneer for mig og mit band. Jeg anbefaler ham til alle, der har smerter og til dig, der vil vide mere om, hvordan din krop fungerer - og hvordan du passer den med simple bevægelser.

Så lev med at han kan finde på at møde op i skotsk kilt og siger “pres og slip”

Linda-Doris Laugesen

Linda-Doris Laugesen

En god veninde lokkede mig at prøve Kenneth i august. Jeg har igennem mange år lidt af en smertefuld skulder som følge af, at den flere gange havde været gået af led.

Jeg havde smerter i mange forskellige positioner og undgik helst at bruge armen alt for meget.
En behandling var jeg til hos Kenneth. En!

Det gjorde ikke ondt, det var ikke ubehageligt - faktisk var det bare en række små bevægelser, jeg skulle udføre. Følte mig lidt snydt :-)
Fik en håndfuld øvelser med hjem, som jeg mere eller mindre halvhjertet gik i krig med. Men smerterne var væk og er aldrig kommet igen. Jeg rider, løfter rundt på min 3-årige, renoverer hus.... alt det der tidligere ikke bare gjorde ondt, men også holdt mig vågen om natten med smerter i skulderen...

Jeg var indstillet til operation, det er jeg så ikke længere :) Han får min varmeste anbefaling

Kim Christiansen - Direktør Arkitektfirma

Kim Christiansen - Direktør Arkitektfirma

Jeg fik anbefalet Body Correction af en god ven og opsøgte Kenneth pga. smerter i lænden.

Jeg fik en instruktion i, hvordan kroppen fungerer, og må sige, at det var en øjenåbner. Havde jeg da bare haft den vide for mange år siden, for så ville mit liv med smerter de sidste mange år have været undgået og jeg ville have kunne præstere endnu bedre i min karriere.

Efter bare tre behandlinger kunne jeg tage på vandretur med min kone uden smerter i ryggen. Jeg kan varmt anbefale Body Correction, da det giver én muligheden for selv at gøre noget ved smerterne.

Som leder, vil jeg stærkt anbefale andre ledere til at benytte Body Correction med den baggrund, at kunne blive ved med at præstere i en dagligdag med stress og konstant pres fra alle sider.

Laura Josefine Sodborg

Laura Josefine Sodborg

Jeg kan kun give Kenneth og hans afspændende behandlingsmetoder de største anbefalinger.

Jeg har i flere år døjet markant med mere eller mindre kronisk spændingshovedpine, og har i den forbindelse prøvet alt lige fra fysioterapeut over akupunktur til kiropraktor, hvilket alene har haft kortvarig effekt.

Med hidtil kun tre behandlinger hos Kenneth ledsaget af daglige simple afspændingsøvelser, som jeg fik af ham, er min hovedpine markant formindsket.

Der er virkeligt kun rosende ord og varme anbefalinger herfra.

René Iversen

René Iversen

Jeg har haft ondt i ryggen i snart 2 år efter en diskusprolaps, hvor jeg har prøvet alt lige fra kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapi og kraniosakral uden held.

Jeg har efter behandling hos Kenneth Collins - og efterfølgende lavet de anbefalede øvelser - fået det lige så godt som inden min diskusprolaps. Jeg kan kun anbefale Body Correction til alle med smerter.

Signe Tinggaard Lindemann

Signe Tinggaard Lindemann

Efter at have døjet med spændningshovedpine mere eller mindre hver dag gennem flere år, fik jeg anbefalet behandling hos Kenneth.
Jeg har fået 4 behandlinger hos ham, og jeg er nu "afsluttet".

Ved første behandling fik jeg fem enkle øvelser, som jeg skal lave fire gange dagligt, og det har kunnet/kan holde min hovedpine væk - og panodilerne er pakket langt væk.

Kan KLART anbefales.