Fra smerte
til liv

Ønsker du at reducere og/eller forebygge smerter og vedligeholde din krop? Få adgang til en GRATIS video, der reducerer netop smerteniveauet i kroppen.

*Ved tilmelding giver jeg tilladelse til, at Body Correction må kontakte mig via e-mail med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, der vedrører Body Correction.

Stop smerterne i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev i dag og få tips og gode råd til, hvordan du reducerer og forebygger smerter og vedligeholder din krop.

Smertehåndtering

Du får redskaber til at håndtere dine smerter

Forebygge smerter

Du får simple afspændingsøvelser til at forebygge smerter

Bedre livskvalitet

Opnå balance mellem krop og sind med effektive redskaber

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

*Ved tilmelding giver jeg tilladelse til, at Body Correction må kontakte mig via e-mail med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, der vedrører Body Correction.

Om

Tilbage til livet - min personlige historie

“Jeg har på egen krop følt, hvad det vil sige at være i ubalance i kroppen. Jeg lyttede ikke til de mange signaler, som min hjerne forgæves forsøgte at give mig i form af smerter, hjertebanken, forhøjet blodtryk og meget mere. Det betød, at jeg oplevede, at kroppen sagde stop og mere eller mindre lagde mig helt ned.

Først da begyndte jeg at arbejde med min egen krop. Jeg undersøgte og fandt ud af, hvad alle disse signaler egentlig betød.

Herefter begyndte jeg at lytte til dem og bruge dem effektivt til at få et liv uden smerter, stress og for at skabe bedre resultater i mit liv.

På den baggrund udviklede jeg Body Correction, som jeg bruger til at hjælpe andre mennesker. Det er mit kald og min passion.”

Kenneth Douglas Collins

Hvad siger klienterne?

Efter et voldsomt uheld i 2007, hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid.

Tom Kristensen

Tidligere racerkører

Kenneth har decideret reddet flere turnéer for mig og mit band.

Poul Krebs

Musiker

En effektiv behandling, som jeg varmt kan anbefale.

Søren Rasted

Musiker