Foredrag

Kenneth Collins er en efterspurgt foredragsholder i eksempelvis virksomheder, foreninger og netværk, hvor han håndgribeligt, mærkbart og forståeligt formidler Body Correction filosofien: hvordan kan simple bevægelser ændre vores fysiske og mentale i en håndevending eller hvordan kan tankers ubalance bringes i vater med lette øvelser, selv i pressede situationer.

Den unikke viden krydres med anekdoter fra et spændende behandlerliv med kendte og ukendte på briksen i ind- og udland, eksempelvis som personlig opvarter for Tom K under Le Mans eller bag kulissen for stjernerne på Skanderborg Festival eller Tinderbox.  

Body Correction-foredraget bidrager til at optimere det fysiske arbejdsmiljø, at sænke sygefraværet og øge medarbejdernes velvære i hverdagen. Det skaber resultater!

"Mine kollegaer var meget imponerede – selv gamle og garvede musikere, der har været vidt omkring til fys´er, kiropraktorer og alternativ behandling, var glade over at blive inspireret og få nogle nye træningsteknikker".

Aarhus Symfoniorkester

 

Book eller kontakt os for mere information på mail: info@bodycorrection.dk. 

Få svar på nogle af disse spørgsmål:

Hvad er stress? 
Hvordan håndterer vi stress i pressede situationer?
Hvordan øger vi vores præstation?
Hvordan kommer vi hurtigt ovenpå igen efter en periode med stress?

 

Hvad er smerter?
Hvordan forebygger vi smerter? 
Hvordan kan vi hurtigere komme tilbage efter en periode med smerter?