Erfaring

Klientudtalelser

Migræne

Laura Josefine Sodborg

Jeg kan kun give Kenneth og hans afspændende behandlingsmetoder de største anbefalinger. Jeg har i flere år døjet markant med mere eller mindre kronisk spændingshovedpine,

Læs hele historien »
Diskusprolaps

René Iversen

Jeg har haft ondt i ryggen i snart 2 år efter en diskusprolaps, hvor jeg har prøvet alt lige fra kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapi og kraniosakral

Læs hele historien »

Body Correction i pressen

TV-indslag “De kendtes behandler: Sådan fjerner du smerter”
Vi har været på festival, og her mødte vi en TV2-reporter med rygproblemer.

Se hvordan Body Correction arbejder i denne video.
Artikel “Lær kroppens sprog”
I 2006 blev Body Correction interviewet til magasinet (…).

Her fortalte vi bl.a., at kroppen har sit eget kommunikationssystem, og hvordan et forbedret arbejdsmiljø kan give færre sygedage.
Artikel “Kunsten at kommunikere med kroppen”
Body Correction har to gange ugentligt været i hallen hos SK Aarhus med det formål at forebygge og behandle skader på ligaholdet.

I (…) bragte klubben en artikel, der beskriver Kenneth Collins arbejde for SK Aarhus, og den forskel han har gjort for ligakvinderne.

Sportspræstation og smertehåndtering

Klienthistorie: 15-årige Julie er elitediskodanser. Hør hendes historie her.
“Jeg startede ved Kenneth for tre år siden pga. en skade. Siden da, har jeg udviklet mig både fysisk og mentalt, og jeg har været næsten skadefri siden, da hans behandlinger er med til at forebygge skader. Han har givet mig nogle få øvelser, som gør det nemt at holde kroppen i balance.

Kenneths behandlinger har givet mig øget præstation til turneringer, et mere positivt mindset og et større overskud til at fokusere og se bort fra nervøsiteten. Jeg har lært at tro på mig selv. Hans behandlinger har fået mig til at gå fra at være en middel diskodanser til at ligge iblandt de bedste i verden.”
Klienthistorie: Nanna oplevede stærke smerter, spændinger og svimmelhed.
“Før jeg begyndte mine behandlinger hos Kenneth, havde jeg i flere år haft mange udfordringer og problemer med spændinger og stærke smerter i nakken og hele ryggen – i perioder også voldsom svimmelhed, som gjorde det udfordrende for mig at passe mit arbejde og have en normal hverdag. Det gjorde mig bekymret for min fremtid.

Jeg havde i lange perioder prøvet mange forskellige behandlinger, både fysioterapeuter, kiropraktorer og alternative behandlere – desværre uden held.

Det har været et spændende og lærerigt forløb hos Kenneth, og i de behandlinger man får, lærer man også meget om sin egen krop, den måde den reagerer på og hvorfor den reagerer, som den gør, så du ved, hvorfor du føler forskellige symptomer i kroppen.”

Virksomhedsordning

Virksomhedsordning: 10 års fysisk og mental balancering af medarbejdere
“Vi har arbejdet sammen med Kenneth Collins i de sidste 10 år, og det siger jo noget.

Det, han giver os ved at komme her på kontoret en gang om måneden, er at balancere os fysisk, men der ligger også et mentalt aspekt i det, for når kroppen taler sammen med hovedet, så træffer vi bedre beslutninger, både som individ, men også for virksomheden.

Når kroppen ikke larmer, så kan vi være i det vi laver, og vi kan have nærvær med det vi laver og de beslutninger vi tager.”